Categories
Uncategorized

Makina me qera

Ka 22 agjensione Rent-a-automobile (Vetura makina me qera aeroport  me qera) në Aeroportin Ndërkombëtar Shkup:AVIS MACEDONIA
+389 2 2561 847+389 71 273 919 00:00 – 24:00 www.Avis.Com.Mk
info@avis.Com.Mk
www.Price range.Com.Mk
information@budget.Com.Mk

DTTU SHARR EXPRESS – RENT A CAR

+ 389 70 209 578
+ 389 70 389 417
+ 389 forty four 350 380
00:00 – 24:00
www.Sharrexpress.Com
data@sharrexpress.Com

EUROPCAR

+389 70 205 546
+389 75 205 546
+389 78 205 546
00:00 – 24:00
http://www.Europcar.Com
reservation@europcar.Com.Mk

HERTZ AUTOMOBILE SK

+389 70 217 881
+389 72 270 667
17:00-24:00
www.Hertz.Mk
information@hertz.Mk

ENTERPRISE RENT A CAR

+ 389 78 223 200
+ 389 78 252 700
00:00 – 24:00
www.Corporation.Com
contact@abclogistika.Mk

INTER WAYS RENT A CAR

+ 389 2 3062 484
+ 389 75 404 030
08.00 -24.00
www.Macedoniarentacar.Com.Mk
touch@macedoniarentacar.Com.Mk

MIDA Rent a Car Tours DOOEL

+389 70 seventy six 313 901
+389 70 256 433
+389 70 366 958
+389 70 255 859
+389 2 2561 010
00:00 – 24:00
web www.Midarentacar.Com
rentacar@mida.Com.Mk

SIXT RENT A CAR

+389 seventy five 448 902 (24/7)
+389 2 3112 222 (24/7)
00:01 – 23:fifty nine
reservations@sixt.Com.Mk
www.Sixt.Com

TOTO FOR RENT DOOEL Skopje

+ 389 70 390 606
+ 389 2 3213 121
00:00 – 24:00
data@toto-rent.Mk

STAR CAR – Rent a automobile

+ 389 72 220 228
+ 389 seventy one 333 644
+ 389 seventy six 334 555
00:00 – 24:00
www.Starcar.Mk
info@starcar.Mk

GOLDCAR / INTERRENT MACEDONIA

+389 78 339 911
+389 78 339 922
+389 seventy one 260 059
+389 seventy eight 268 727
00:00 – 24:00
www.Interrent.Com
www.Goldcar.Com
reservation@interrrent.Com.Mk

ALFA PRIPS DOOEL Bitola

+389 seventy five 268 030
8:00 – 24:00
http://www.Alfarentacar.Mk
info@alfarentacar.Mk

MOMO RENT A CAR

+ 389 seventy six 336 633
+ 389 seventy six 337 733
08.00 -24.00
https://momo.Mk
information@momo.Mk

Rent a Car MARA

+ 389 seventy one 338 four hundred
+ 389 71 338 500
00:00 – 24:00
www.Rentmara.Com
info@rentmara.Com

Elite Co Rent a Car Skopje

+ 389 44 505 050
+ 389 seventy two 307 916
00:00-24:00
www.Elitecorentacar.Com
data@elitecorentacar.Com

GREEN MOTION
automobile and van apartment

+389 71 334 454
+389 2 2527 889
08:00 – 00:00
skopje@greenmotion.Mk
reservations@greenmotion.Mk
www.Greenmotion.Com

RENT A CAR ENZO DOOEL

+ 389 70 245 900
00:00 – 24:00
www.Rentenzo.Com
rentacarenzo@gmail.Com

EURO SKY TRAVEL CLUB DOOEL – Q RENT

+389 seventy six 800 002
+389 76 800 080
+389 70 888 124
08.00 -24.00
data@qrentall.Com
www.Qrentall.Com

AVANT CAR

0800 10800
+ 389 2 5102 466
avantcar@avantcar.Mk
www.Avantcar.Mk
08.00 -24.00
facebook.Com/avantcar.Mk
Instagram.Com/avantcar_macedonia

GOLDEN RENT A CAR DOO

+ 389 75 forty one forty four 68
reservations@goldenrentacar-ks.Com
www.Goldenrentacar-ks.Com
08.00 -24.00

NEZ RENT A CAR

+ 389 72 771 016
+ 389 seventy two 771 017
data@nezrentacar.Mk
www.Nezrentacar.Mk
08.00 -24.00

CARWIZ Rent a vehicle

+389 seventy two 220 720
+389 seventy one 227 001
00:00 – 24:00
www.Carwiz.Mk
contact@carwiz.Mk

Useful Information
Shopping/Blerje & Ngrënie
Shopping/Blerje & Ngrënie
Shihni gamën e plotë të dyqaneve në universin tonë të blerjeve. Në aeroport do të gjeni një përzgjedhje të shkëlqyer të dyqaneve brenda modës, elektronikës, dizajnit dhe suvenireve

Parkimi
Parkimi
Rruga juaj drejt një hapësire të sigurt parkimi! Përfitoni në internet nga ofertat tërheqëse për parkim të aeroportit të Shkupit

Informacione rreth fluturimeve
Informacione rreth fluturimeve
Informacione në kohë reale të fluturimeve që nisen dhe arrijnë në aeroportin e Shkupit

Pyetje të parashtruara shpesh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *